Skip to content Skip to footer

ApartamenteAPARTAMENTE

Vila Ovidiu: Apartamente Lux Mamaia

Vila Ovidiu Luxury Homes din Mamaia va ofera spre inchiriere pe termen lung apartamente de lux aproape de mare si de lacul Siutghiol.
Vila Ovidiu ofera spre inchiriere aparatamente de lux pe termen scurt, mediu si lung in functie de cerintele si necesitatile clientilor sai.

info@luxuryhomes.ro

Servicii oferite :

  • Informatii pentru vizitarea orasului
  • Serviciul de transport de la /catre aeroport
  • Wi-Fi gratuit
  • TV prin satelit si cablu
  • Mini-baruri
  • Serviciu de spalatorie
  • Personal vorbitor de limbi straine

 

Vila Ovidiu este in inima renumitei statiuni Mamaia, intre orasul Constanta si Faleza Cazino la numai cativa pasi de plaja, o impresionanta cladire de ultima generatie, finalizata in primavara anului 2016. In imediata apropiere a vilei Ovidiu, la doar cativa pasi sunt numeroase restaurante, cafenele si lounge-uri ce pot oferi momente de relaxare oaspetilor nostri.

Vila Ovidiu este situata la circa 600 m de Piata Cazino Mamaia, la 700 m de Telegondola si de Parcul Aqua Magic, la circa 2 km de atractivul centru comercial City Park Mall si VIVO dar si de Delfinariul recent renovat. Vila Ovidiu litoral, ofera 23 de apartamente spatioase cu balcoane generoase, de unde se poate admira atat Marea Neagra cat si lacul Siutghiol. Serviciile oferite sunt: menaj zilnic, WI-Fi gratuit, parcare, serviciul de receptie permanent 24h/24h . Fiecare apartament este dotat si utilat pentru a asigura cele mai exigente cerinte, asigurand un maxim de confort. Culorile calde ale mobilierului, dotarile si designul interior, creeaza o atmosfera placuta si primitoare, dand camerelor originalitate, evidentiind astfel gustul si caracterul adevaratului stil “Made in Italy”.

Resedinta Vila Ovidiu este varianta ideala si satisface orice exigenta, pentru oamenii de afaceri care ajung in oras pentru o perioada nedeterminata de timp, pentru toti aceia care doresc sa se bucure de frumusetea statiunii Mamaia si a orasului Constanta dar si pentru familiile cu copii, care pot inchiria apartamente de lux, oferindu-le tot confortul si conditiile necesare pentru un concediu placut. Fiecare apartament este mobilat elegant, functional, atent decorat pana la cel mai mic detaliu.Galerie Interioara

Galerie Exterioara

Galerie Constanta

dintorni_villa_ovidu_gallery4

Descopera Constanta

mamaia_villa_ovidu_gallery9

Bucura-te de Statiunea Mamaia

DSC_0254-1

Cai de Acces