Skip to content Skip to footer

Cai de Accesvila ovidiu luxury homes mamaia

Cai de Acces

Datorita celor sapte aeroporturi internationale si a companiilor care opereaza zboruri de linie si low cost, sosirea in Romania si la Constanta – Mamaia a devenit si mai accesibila.

Accesul rutier si feroviar permite deplasarea intre orasele importante ale Romaniei precum si transportul international. In general deplasarile in Romania sunt accesibile datorita transporturilor si serviciilor publice bine organizate asigurate de numeroase companii private la nivel local si national.

 

Bucuresti, capitala Romaniei, are conexiuni cu principalele aeroporturi din intreaga lume, prin intermediul mai multor companii aeriene internationale. Cele mai importante companii aeriene low cost care opereaza zboruri in Romania sunt: Ryanair, Easyjet, Blu Air, Wizzair si multe altele. 

Pe durata sezonului estival numeroase zboruri aterizeaza direct pe aeroportul Mihail Kogalniceanu care se afla la 20 km nord vest de Constanta. Companii aeriene precum Ryanair, Turkish Airlines si Blu Air opereaza de pe aeroportul Mihail Kogalniceanu zboruri directe catre Pisa, Londra, Milano, Roma, Bergamo si Istanbul de mai multe ori pe saptamana.

Galerie Interioara

Galerie Exterioara

Galerie Constanta